Soka-Dollár

EGYÜTT KÖNNYEBB!!!

„Dolgozz keményen az állásodban, és meg fogsz belőle élni. Dolgozz még ennél is keményebben saját magadon, és egy vagyonra fogsz szert tenni." Jim Rohn

 

 

Tree4D

Izgalmas várakozás után, végre elindult a Soka-Dollar üzletünk társcégeként az az amerikai vállalkozás, ami szoros együttműködés keretében kíván hosszú távú lehetőséget nyújtani mindazoknak, aki valóban változtatni szeretnének az életükön és egy kiváló csapatban reális, garantáltan kifizetett, hosszútávú jövedelemre akarnak, s fognak szert tenni.

Ez a cég a TREE4D.


A Tree4D a SokaDollar speciális felépítését követve, ám 3x3-as formációval indult.
A cégben a regisztráció ingyenes.
A jutalék kifizetésének feltétele a termékvásárlás. A termék 1 db Working from Home Software csomag. Megvásárlásával egy, az Internetes munkához elengedhetetlenül szükséges tananyaggal bővíthetjük e-book tárunkat, melynek továbbértékesítéséhez a teljes jogú licence-lehetőséget is megvásároltuk.

A regisztrációt követően két hét áll rendelkezésre a termék megvásárlására. Amennyiben erre nem kerül sor, a regisztráció automatikusan törlésre kerül.

A jutalékra jogosultság feltétele minimum 3 db értékesítés. Itt szeretném megjegyezni, hogy a jutalékra jogosultság véletlenül sem azonos a "máris dől a lé" tévhittel!!! Attól, hogy megvan a 3 emberünk, még nem lesz pénz sem rövid, se hosszú távon! Hiszen a beléptetett embereinknek is meg kell felelni a feltételnek! Vagyis, ahogy minden hálózatépítésben, itt is dolgozni kell! Csupán az a nem mindegy, hogy napi 8 órában építjük más vállalkozását, vagy a saját magunk által, önmagunknak diktált ütemben és időintervallunban építjük saját, hosszú távon jövedelmező üzletünket!
S ami még jó hír, hogy - éppúgy, mint a Soka Dollar üzletben - itt is rengeteg segítséget kapunk, nem kell megküzdeni az esetleges rutintalanság okozta bizonytalansággal. Sőt, a folyamatos tanulásunk tapasztalatait minden már Internetes üzletünkben remekül kamatoztathatjuk!

A Tree4D jutalékkifizetései az alábbiak szerint történnek:

1. szint: - 40$ jutalék
- 1 db pozíció a 2. szinten
- 1 db pozíció a Soka Dollar üzletben (kérlek, nézd meg az erre az üzletre vonatkozó információkat, hogy teljesen átlásd, hogy mekkora lehetőséget kaptál ezzel a pozícióval!

2. szint: - 800 $ jutalék
- 1 db pozíció a 3. szinten
- 10 db pozíció az első szinten (Figyeled? Újabb beruházás nélkül, 10 db klónod indul újra útnak, azonos feltételek mellett!)
- 1 db pozíció a Soka Dollar Prémium szintjén

3. szint: - 15 000 $ jutalék
- 1 db pozíció a 4. szinten
- 10 db pozíció az 1. szinten (Jesszusom, számolod?:-) )
- 10 db pozíció a 2. szinten (Én már bele sem merek gondolni!:-) )
- 1 db pozíció a Soka Dollar Prémium szintjén (No comment...! :-D )

4. szint: - AUTÓ 30 000 $ értékben
- 30 000 $, hogy legyen miből tankolni!:-)

Hm... azért ez nem is olyan rossz!

Természetesen ez nem 2-3 hónapos munka...!

Ha máris indulnál:

http://www.sokadollar.com/register.php?ux=evadrescher&

 Amennyiben bármi kérdésed felmerül, kérlek, bátran keress meg Skype-on: evadrescher1